Amarins' Voedings- & Beweegadvies

RODE BIETENKOEKJES MET WALNOTEN EN ROZIJNEN (voor 16 koekjes)

RODE BIETENKOEKJES MET WALNOTEN EN ROZIJNEN (voor 16 koekjes)

Ingrediënten

  • 250 gr gekookte rode bieten
  • 2 el olijfolie
  • 1 ei
  • ½ el kaneel
  • 75 gr ongebrande walnoten
  • 150 gr volkoren tarwemeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 75 gr rozijnen

 

Bereiding

  1. Mix de rode bieten, de olijfolie, ei en kaneel tot een glad mengsel
  2. Hak of breek de walnoten in stukjes
  3. Mix de stukjes walnoot, tarwemeel, bakpoeder, rozijnen en het rode bieten mengsel door elkaar tot een beslag
  4. Les met behulp van een (ijs)lepel 16 hoopjes op bakpapier en druk plat met een lepel
  5. Bak de koekjes op 200 graden in een voorverwarmde oven in ca 15 min gaar.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten