Amarins' Voedings- & Beweegadvies

Wie ben ik

Mijn naam is Amarins en ik ben eigenlijk altijd geïnteresseerd geweest in voeding & bewegen. Ik heb zelf ervaren hoe lastig het is om op een gezond gewicht te blijven en begon mijzelf af te vragen:

  • Wat is eigenlijk gezonde voeding?
  • Waarom werkt een dieet (niet)?
  • Hoe blijf ik op een gezond gewicht (zonder diëten)?
  • Hoe voorkom ik het jojo effect?
  • Wat is de rol van bewegen en sport in een gezonde leefstijl?
  • En welke manier van bewegen/sporten past bij mij?

Ik ben daarom in april 2020 gestart met de studie tot BGN Gewichtsconsulent en ik heb mijn studie in december 2020 succesvol afgerond. Ik wil me blijven ontwikkelen en daarom ben ik in september 2022 gestart met de opleiding Leefstijlcoach.

Naast de expert op het gebied van voeding, heb ik me ook ontwikkeld op het gebied van bewegen tot gediplomeerd Personal- , fitness- en Powerwalk trainer.

Als BGN-gewichtsconsulent werk ik volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat ik alleen voedingsadviezen geef die wetenschappelijk zijn onderbouwd. Gewoon gezonde voeding. Ik werk met de Fit & Slank-methode, deze methode is dé manier om zelf keuzes te maken en te blijven genieten van eten. De kracht van de methode zit in de eenvoud en sluit volledig aan op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.

Ik werk niet met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Fit & Slank is geen dieet, maar een verandering van leefstijl voor de rest van je leven. Je kunt genieten, zonder honger te lijden.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen?

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Gustav Hertzstraat 14
06 160 585 24

Contact

06 160 585 24
info@amarinsvenb.nl

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten