Amarins' Voedings- & Beweegadvies

Mark

Samen met mijn vrouw Eline ben ik 10 weken geleden begonnen aan een hulptraject met Amarins vanuit Amarins’ Voedings- & Beweegadvies.

Mijn hulpvraag voor Amarins aan het begin van ons 10-weekse traject was tweeledig en vrij simpel: Ik wil graag 5-10kg afvallen en ik heb hulp nodig bij het veranderen van mijn eetpatroon en bij het maken van gezondere/betere keuzes qua voeding.

Wat ik absoluut niet wilde was een crashdieet, of een dieet dat niet houdbaar zou zijn voor langere tijd, ik was op zoek naar een duurzame oplossing die prima leefbaar is en zou blijven.

Amarins is, naast een geweldig mens, een betrokken en enthousiaste coach gebleken met veel kennis van zaken.

Gedurende de 10 weken heeft ze uitgebalanceerde dag/weekmenu’s voor ons samengesteld, waarbij ik het gemak van een voorgeschreven aantal maaltijden per dag, met vooraf op mijn gewicht/leeftijd en streefdoel afgestemde ingrediënten en hoeveelheden,  als erg gemakkelijk heb ondervonden.

Het fijne aan Amarins vond ik haar continue betrokkenheid, als we ergens op een avond nog trek hadden in bijvoorbeeld een gezonde snack, of niet wisten welke gezonde hapjes te serveren aan vrienden/familie die op bezoek kwamen stond ze altijd direct klaar met goede tips. Haar bereikbaarheid via mail/Whatsapp/telefoon was een prettige steun in het proces.

Ook het feit dat Amarins echt naar je luistert en direct aanpassingen doet aan het menu wanneer dat nodig is, heb ik als zeer prettig ervaren. Toen ik aangaf moeite te hebben met de hoeveelheden in het menu, heeft ze direct mijn menu aangepast naar een voor mij prettiger niveau.

Na 10 weken is mijn doel van 5kg afvallen bereikt, maar nog belangrijker: dankzij de combinatie Amarins’ Voedings- & Beweegadvies/Duo Leefstijlprogramma van Fit-ID ben ik maar liefst 12 cm in omvang kwijtgeraakt en ben ik een stuk meer tevreden over mijn lichaam dan dat ik voor die tijd was!

Mijn eetpatroon en keuzes zijn veranderd op een manier die, ook op de lange termijn, prima vol te houden is, de gesprekken met Amarins en het bijhouden en bespreken van de Eetmeter van het voedingscentrum hebben mij daar in belangrijke mate bij geholpen.

Ik zou iedereen aanraden het gesprek met Amarins aan te gaan en samen een programma samen te stellen waar je je goed bij voelt, Amarins: Dank je wel!